• Stacks Image 344

  • Stacks Image 345

  • Stacks Image 346

  • Stacks Image 351

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg.

Mijn loopbaan begon aldaar aan de opleiding conservatorium als coördinator van een nieuwe kamermuziekopleiding en ik was vervolgens ook docent slagtechniek en ensembledirectie. 

Vanaf mei 2012 ben ik aangesteld als directeur van de sector muziek. Deze sector omvat de opleidingen conservatorium (klassieke en lichte muziek), Rockacademie, Academie voor Muziekeducatie en de voortgezette opleiding Master of Music. Naast deze boeiende job heb ik in het MT FHK samen met interessante en uiterst gedreven collega's de leiding over de gehele hogeschool.

Deze Hogeschool voor de Kunsten omvat de disciplines Theater, Beeldende Vorming, Dans en Muziek. Samen 14 opleidingen onder één dak in een schitterend gebouw te Tilburg.

Kenmerkend voor de  Sector Muziek is de open mind ten opzichte van interdisciplinaire projecten. De kunstenaar van morgen vormen is een boeiende, uitdagende en bijzondere opdracht! Naast het leiden van de sector Muziek heb ik tevens Interdisciplinaire projecten in mijn portefeuille en buig ik me over kwesties zoals internationaisering, vooropleiding, digitaal portfollio en huisvesting.

Meer informatie kan u vinden op http://fontys.nl/kunsten/